Post by ennicajohndi on Feb 11, 2022 8:52:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
RTS Siege Up! - Medieval War استراتژی toy
powiem tak gra fajna ale to że musisz reklame obejrzec zeby zapisz zaladowac to juz jest przesada
Bardzo fajna gra, ale brakuje mi tu czegoś, żeby nie było reklam i fajne by było żebyście zrobili RTS online na aktulizacje
the , . NUMBER of and in to a was '' `` is for -rrb- -lrb
To naprawdę dobra gra. To nie jest pay2win. Jedynym problemem jest to, że za każdym razem, gdy gram w grę kogoś innego, muszę obejrzeć reklamę. Myślę, że powinieneś dodać sklep uzdrowiciela, aby leczyć żołnierzy, zbrojownię do robienia taniej zbroi dla chłopów i wieżę do szkolenia czarodziejów. Uważam również, że powinieneś być w stanie zaprojektować własne wojska, których będziesz mógł używać na mapach stworzonych przez innych ludzi i przez ciebie. Myślę, że powinna tam być łódź do transportu wojsk. Dodaj również element ściany w trybie edytora. Jaka jest kampania?
Świetna koncepcja, ale miałem dużo problemów z wyborem jednostek według typu. To byli albo wszyscy, albo tylko jeden
Proszę dodać kilka nowych żołnierzy, bardzo genialną grę, dzięki za zrobienie tego
Fajna gra na zabicie czasu.
😉.
Gra wymaga balansu, jeśli zamierzasz mieć funkcję chmury, pozwalającą na przesuwanie kamery i oddalanie się, abyśmy mogli zobaczyć również za każdym razem, gdy zaczynałem nową grę, nie mogłem przejść dalej, niż mając dwie farmy i być może stanowisko łucznicze, ponieważ wrogowie natychmiast szarżują atakowanie cię nigdy nie daje ci szansy na zbudowanie lub odbudowanie czegokolwiek, także pozwalaj budynkom na obracanie za pomocą kamery, ponieważ każdy budynek zwrócony w określonym kierunku utrudnia stworzenie normalnie wyglądającego królestwa.
To bardzo dobra gra, ale nie ma opcji budowy muru zamkowego. Jest bardzo rozczarowany 😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔
RTS Siege Up! - Medieval War 頭脳系 trqj
Do gry: Twórcy Dune: Spice Wars o grze: to RTS z elementami 4X, a nie odwrotnie. Shiro Games ujawniło garść informacji na temat gry Dune: Spice Wars.
Najlepsza gra która istnieje bardzo polecam
Uwielbiam tę grę, ale jest błąd, w który nie możesz grać, jeśli zmaksymalizujesz boty w grze niestandardowej, po prostu obserwuję ich, nie mogę grać
podwójne kliknięcie jest dziwne... czasami działa, czasami nie, czasami zaznacza wszystkie zaznaczone jednostki, czasami zaznacza wszystkie jednostki wokół wybranej jednostki...
RTS Siege Up! - Medieval War Diskarte prm
To jest takie trudne, a szkoda, że nie było ustawienia łatwego, normalnego i trudnego
RTS Siege up! APK - Gra Na Aplikacje ...
Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about @@softwarename@@. Download @@softwarename@@ and enjoy it on your iPhone, iPad
RTS Siege Up! - Medieval War استراتژی toy
Najlepszy RTS, ale kilka rzeczy, które chciałbym. Jak samodzielne budowanie ścian i schodów. Może być w stanie stworzyć sojusz/drużynę z innymi graczami/botami oraz handlować i dawać im rzeczy. Nie atakuje losowych graczy w pobliżu. Poza tym ta gra jest 10/10 NIESAMOWITE!!!!
Kiepski
Jeśli ta gra ma dobrą grafikę, taką jak wiek imperiów, to daję 5 gwiazdek ,,,Dziękuję
Absolutnie fantastyczny!!!! Ale czy możesz mi powiedzieć, dlaczego wszyscy wrogowie zawsze atakują mnie poza tą grą 9.30/10?
Dobrze. Więc. Rozumiem, jak chcą, żeby gra się rozgrywała i rozumiem to. Ale. Naprawdę muszą popracować nad projektami i grafiką, ponieważ wygląda to bardzo prosto
Zabawa, dopóki nie dojdziesz do pułapki, w której 2 AI przygważdża cię do wąskiego gardła. Nie widzę możliwości pokonania tego etapu i dalej. Całkiem przyzwoite, ale musi poprawić sztuczną inteligencję, ponieważ ma zbyt dużą przewagę nad graczem. Czy w ogóle testujecie scenę przed dodaniem do gry?
RTS Siege Up! - Medieval War 頭脳系 trqj
Od lat widzę to w moich rekomendacjach i jest to tak samo mylące, jak myślałem, wiele zwiastunów/zdjęć (w tym kodów) nie znajduje się w grze.
Game of War: Fire Age - Apki do Grania - Apps To Play
Musiałem zmienić ocenę z 5 gwiazdek na 1. To naprawdę dobra gra, dopóki nie dojdziesz do misji zwanej lodową twierdzą. Fizycznie nie jest możliwe ukończenie tej misji. Cokolwiek zbudujesz, sztuczna inteligencja buduje dwukrotnie więcej. PLUS musisz zbudować więcej dla sił inwazyjnych. Spędziłem prawie 4 dni próbując, kompletnie zrujnowałem grę dla mnie
to jest do bani, wolałbym grać, ale każdą grę uruchomisz ponownie, więc spraw, aby gra była bardziej intrygująca
You have the opportunity to visit the Middle Ages in 1212, ... whether it is a battle in an open field or a siege of a city, castle, port or village.
Reklama do gry na każdym poziomie. Nudy
Ok
Grow Empire: Rome Estrategia bmkh
To nie jest prawdziwy RTS. To jest gest/symulacja.
Jak w razie fajnie się gra
A classical full-featured RTS in low-poly style. ... Attack an opponent with melee, rangers, siege weapon and battle ships and come to ... Siege Up!
Xperia | Tag obrazka | Jawne Sny