Post by ennicajohndi on Feb 11, 2022 8:40:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód erőforrás növelése ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Szeretem. Ez olyan, mint a játék PC-n
Ez a játék nagyon szórakoztató!! Klasszikus flippert játszhatsz gyönyörű retro művészettel és szórakoztató hanghatásokkal! Ez egy nagyszerű módja az idő eltöltésére, és kihívást jelent anélkül, hogy túl nehéz lenne. A kezelőszervek nagyon jók, de ehhez jó kéz-szem koordinációra van szükség. Összességében nagyszerű, szórakoztató játék. :-)
A reklámok olyan gyakoriak és hosszúak, hogy egyszerűen nem éri meg. A peddeleken is van egy kis késés, ami tönkreteszi a játékot
Space Pinball: Classic game Arkády qcs
Túl sok hirdetés, pénzrabló, nem sokkal a telepítés után törölve.
Imádom a játékot, amiben ráz, és könnyű játszani. Visszarepít az időkbe, amikor a flipper nagy dolog volt a játéktermekben, a régebbi gépekkel, amelyekben minden csengő és olyan dolog volt, mint a gördülő pontszámmérők, nem a digitális számok, amelyek most világítanak. régi klasszikus flipperek az ötvenes évek végétől, a hatvanas évek elejéig.
Miért foglal el egy ilyen régi játék annyi helyet a modern hardveren?
Miután rengeteg hibával játszottam ezt a játékot, végre elértem az 1 684 250 pontot szerencsével, nem képességekkel. Komolyan kellett frissíteni a bal és jobb oldali úszót is, nem olyan egyszerű célozni a labdát, amivel mindig elkerülte a célt, mintha gravitáció nélkül játszott volna – több flipper alkalmazásban is láttam ezt a problémát, és azonnal frissítik, hogy kijavítsák. !!!
Ez egy nagyon klassz játék a telefonhoz. Szinte olyan, mint a régi számítógépes flipper, amellyel mindannyian játszottunk.
Ha a fizika rendbe jön, ez a játék lesz a kedvencem!
Rendben települ, de felszólítja Önt, hogy olvassa el az adatvédelmi szabályzatot és a használati feltételeket, de ha megpróbálja megnyitni a hivatkozásokat, azok nem érhetők el, és a rendszer azt kéri, hogy „ellenőrizze az internetkapcsolatot”. Nos, az internetkapcsolatom rendben van, és a Space Pinball rendelkezik engedéllyel a használatára, tehát úgy tűnik, hogy magával a játékkal van probléma. Eltávolítva.
Sok reklám, tessék, ez túl sok
Rendben van, semmi esetre sem nagyszerű. Ha a Zen Studios flipperasztalai 5-ösek, és ez azért van, mert ezek a legjobbak mobilon, de még jobbak is lehetnek. És ez és a Zen közötti játékok, például a Pinball Arcade és a Pinball Deluxe Reloaded 4, akkor ezt a 3-at kell megadnom. Nem tudtam bejelentkezni a Google Playbe, ami probléma. Ezenkívül az alján lévő hirdetési szalagot kétszer találom meg az első pár percben. Stratégiailag elhelyezett fájdalom a seggben. És még mindig nem akarok kerti tájakat az erőltetett hirdetések után sem
Imádom!
Megfogott a nosztalgia, de… úgy tűnik, hogy a labda sokkal gyorsabban mozog, és inkább úgy reagál, mint egy gumilabda, mint egy acélgolyó.
Nem sikerült elérni az adatvédelmi oldalt... eltávolítva!
nem egészen a jelzésig a játszótér kevesebb helyet kap, és vannak különbségek a számítógépes és az androidos verzió között is
Szórakoztató, és a régi Windows 95 játékra emlékeztet. Azt szeretném kérni, hogy helyezze a hirdetési szalagot a tetejére. Zavarják az érintési területet a lapátok használatához. Már kétszer tévedésből eltaláltam a transzparenst, és amikor visszatérek a helyszínről, a labda leesik, nagyon irritáló.
Kicsit sok a reklám, de azért meghozza a retrohangulatot!
Az egyetlen probléma a békalábokkal van. Ha a régi játékkal játszott, pontosan tudja, mire gondolok. Az a mód, ahogy a labda lepattan a békalábokról, ki van kapcsolva. Szinte lehetetlenné teszi a játék bizonyos aspektusainak élvezetét.
a békaláboknak nagy a késleltetése, nem mindig működik. A fizika is furcsa.nem ajánlom
Csak két labda, a harmadikhoz minden alkalommal meg kell nézni egy videót. Nem, köszönöm. Három játék után eltávolították.
Nosztalgia utazás! A Windows XP játék remake-je, ez az első büntetés műfaj, amit valaha is tanultam, és benne van a legrészletesebb "történettel" az általam játszott flippersátorok közül. A fizika más, ezért ez egy új kihívás, ismerős ízekkel.
Ó, ezt szeretem! Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt az alkalmazást. Mindig ezt a játékot játszottam, amikor felnőttem, és ez minden. Köszönöm, hogy szép és szuper boldog emlékeket idéztél fel! ♡
Reklámokkal teljesen játszhatatlan.
Space Pinball: Classic game არკადული lsl
Nem ugyanaz, annyiba kerül az első küldetés után egy másik beszerzése, és a hiperspace után a labda nem csinálja ugyanazt, mint a klasszikus játék
Hirdetések
Nem szeretem a háttérzenét (nem lehet kikapcsolni a hangeffektusok elnémítása nélkül), és a hirdetések zavaróak.
Úgy tűnik, hogy a küldetésválasztók bizonyos esetekben elakadnak (a labdával való ütés nem tesz semmit).
Jó portéka, de a hozzávalók túl sokak ahhoz, hogy megérje...
A bal oldali sáv ragad, így nem igazán tudok játszani a játékkal, eltávolítom
Ez a klasszikus Windows space flipper demó barebone változata. Reméltem egy portot, de ez a verzió inkább tisztelgés, mintsem a játék tényleges ábrázolása.
Sok hirdetés, kevés játékidő. a békalábok több ms-ot késtek
Space Pinball Arcade tqrj
Ez a klasszikus játék bámulatos ábrázolása, és igazán jól látható, hogy a fejlesztők mennyire törődnek a súlyos késéssel kapcsolatos panaszom után, mindössze körülbelül egy napig tart a válaszadás. Még ha el is tart egy ideig a javítás, ezek a srácok fantasztikusak és igazán gondoskodóak. Támogassa őket.
Az extra labdás reklámok fájdalmat okoznak. Szabaduljon meg a többi játékreklámtól
Nagyon jó remake. Vágási problémái vannak, így a labda időnként átmegy tárgyakon (a legrosszabb, hogy átmegy az evezőn)
A fizika kicsit másnak tűnik, de csak erre emlékszem. :3
Hustle Castle: Jogo de castelo RPG frjd
Csak 2 labda 3 helyett, és a flipper akció nagyon gyenge és nem nagyon reagál.
Nagyon jó volt most szívás. Flippers lag, akkor nem kap visszajátszó labdát vagy a harmadik labdát. Reklámok az alsóban és hülye számok villognak a labda körül. Emiatt nehéz követni a labdát, majd a zavaró hirdetések miatt már bosszantó lett a játék. Kapzsiság vagy mi?
Nem egészen ott. A labdafizika ki van kapcsolva, a bal oldali csúszdáról hiányoznak a békalábok, nem tetszik, hogy videót kell nézni a harmadik labda megszerzéséhez.
Automatikus eltávolítás. Rossz...rossz..hv hirdetéseket nézni játékhoz. Nagyon rossz, nem ajánlott.
Eddig rendben van. A labda fizika nagyon másnak tűnik. Az eredetit lejátszottam a számítógépemen, hogy összehasonlítsam, és ebben a verzióban a labda határozottan másképp mozog. A legnagyobb fizikai panaszom az, hogy minden egyes alkalommal, amikor a labda a bal szélső csúszdába kerül, kiindul, de ahelyett, hogy visszalőnék a tetejére, mint az eredetiben, jobbra pattan, belemegy a lökhárítókba, majd csak azért esik vissza a csúszdába, hogy elveszítsem.
Fantasztikus
Kinézete van, tapintása nem. A békalábok késésnek tűnnek, az indító pedig túl erős. Ha nincs 3 labda, az egyszerűen kegyetlen. Annak ellenére, hogy vágyom a klasszikus űrkadétre, ez nem az.
Space Pinball Arcade kumo
nincs hangeffektus nincs zene csak érintőképernyőt kellett használnod van laptopom és ez nem fair!