Post by ennicajohndi on Feb 11, 2022 8:37:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť všetky ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Neustále padá a neotvorí sa ani po preinštalovaní
Bola by to skvelá hra, keby ste neboli neustále nútení sledovať nevýslovné množstvo reklám, ktoré neustále narúšajú hru, to sa stáva skutočne otravným, pretože vám úrovne v hre neposkytujú dostatok času a rýchlejšie sa pohybujúcich zákazníkov. dokončite to... nakoniec strávite viac a viac času sledovaním reklám, než samotným hraním hry.
Hranie hier je zábavné, ale môj bože ste bombardovaní reklamami!! Nielenže vás núti sledovať 10 sekundovú reklamu po každom jednom lvl, ale neustále ponúka aj skvosty pre reklamy! Tieto reklamy sú tiež dlhé. Pozeral som reklamy na skvosty, ktorých som nebol nútený pozerať po každej úrovni.
reklamy každých 30 sekúnd
Unninstall Nemožno hrať bez míňania šialeného množstva peňazí....Nútené prezeranie pridáva bez odmeny...Ľudia, je to veľmi hra na uchopenie peňazí.
Táto hra je najlepšia pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť od práce alebo stresu, ale stále sa objavujú opakujúce sa reklamy, ktoré sa objavujú vždy, keď dokončíte úroveň, viete, že je to otravné. Ale akosi je to dobrá hra, možno vypnem WiFi, aby neobťažovali reklamy🤣🤣,, stiahnite si ju chlapci,,, je úžasná 👍👍👍
Táto hra je hrozná. Mikrotransakcie hádžu viac ako priemerná zlá mobilná hra. V druhej polovici druhej reštaurácie sa už bez sladkostí a insta-varenia nedostanete ani cez level. Jediný dôvod, prečo som si stiahol túto hru za 330 drahokamov v inej hre, ale ani zďaleka to nestojí za to. Ak si chcete zahrať hru na varenie ako je táto, zahrajte si kuchársku horúčku.
Zábavná hra! Jednoduché hranie! Opravte problém so sťahovaním 3. obchodu. Zlyhanie pripojenia, pri pokuse o sťahovanie skontrolujte internet
Toto je hra, ktorú si chcete zahrať v ich reklamách, aby ste si dali viac času na varenie reštaurácie a je to veľmi aditívna hra, milujem ju a všetko
Con Bez ohľadu na to, ako rýchlo obsluhujete hostí, nedostávate dostatok mincí. Chamtiví tvorcovia hier to urobili, takže si ich musíte kúpiť. Odinštalovanie UPDATE – nedovolí mi odinštalovať. POZOR
Stickman Legends: Shadow Fight Aksiyon yqzu
Dal som dve hviezdičky, pretože hra je na začiatku zaujímavá, ale keď sa dostanete na úrovne od 70 vyššie, musíte použiť boost a úrovne sú veľmi otravné, chcem len odstrániť aplikáciu, pretože je ťažké ju už nebaviť, je to frustrujúce
Túto hru som začal cez aplikáciu Mistplay. Samotná hra je zábavná, kým sa nezačnete dostávať do neskorších úrovní druhej reštaurácie. Čo to však naozaj zabíja, je prebytok reklám. Chápem, že hry zadarmo prichádzajú s reklamami. Ale TAKÉ ĎALŠIE HRY SA NAUČILI TOTO VYROVNÁVAŤ a táto hra to, žiaľ, nie. Začalo to tým, že som musel pozerať reklamu po každej úrovni a postúpil som tam, kde si musím jednu pozrieť pred A po každej úrovni. Reklamy na zvýšenie, čas navyše atď. A potom reklamy v hre po reklamách tretích strán. REKLAMY REKLAMY REKLAMY!!! Naozaj zabíja hru. Skutočná hra by ohodnotila 3-4 hviezdičkami, ale kým nenájdu vyváženejší spôsob, ako zvládnuť reklamy, zostane hrou s 1 hviezdičkou. A keďže mám z Mistplay asi toľko bodov, koľko z tejto hry zarobím, chystám sa ju odinštalovať.
Je to veľmi návykové, takže sa vám to bude páčiť, verte mi. Spočiatku to bola trochu nuda, ale teraz, keď sa dostanete o niekoľko úrovní vyššie, budete mať skvelý čas 👍
Hranie hier je dobré. Dialóg medzi šéfkuchárom a ostatnými v hre je zbytočný a nedáva zmysel. Nie veľmi dobrá gramatika.
Na začiatku skvelá hra, ale s postupujúcim levelom je hranie smiešne ťažké. Maximálny upgrade na reštauráciu, vybavenie a jedlo a stále nemôžem poraziť úroveň, pretože zjavne nezarábam dostatok mincí bez dvojnásobného zvýšenia príjmu (dokonca mám aktivovaný časovač komba zmrazenia). Chápem, keď je úroveň ťažká, ale nie do tej miery, že musíte minúť drahokamy alebo skutočnú menu, aby ste si kúpili vylepšenia, aby ste porazili úrovne. Sklamanie.
Hra je v poriadku, ale príliš veľa reklám.
Milujem túto hru, ale nerád vám hovorím, že je tu príliš veľa reklám. Prosím, urobte s tým niečo, takže túto hru budem hrať aj naďalej.
Hra je zábavná, páčia sa mi možnosti prispôsobenia. Na konci druhej reštaurácie to však začína byť ako hra, v ktorej sa platí za výhru.
Skvelá koordinácia rúk a očí
Celkovo dobrá zábavná hra. Niektoré úrovne vyžadujú viac ako jednu podporu na eso, bez ohľadu na to, ako dobre hráte. Zastavilo sa to na úrovni 423, stále mi hovorí, aby som zostal naladený, pretože sa pripravuje nová reštaurácia. Dal by mu 4 hviezdičky, keby už bola nová reštaurácia v prevádzke. Už sú to dni....
Túto hru absolútne milujem. Zistil som, že posilňovače získate ľahšie a niekedy získate čas navyše sledovaním reklamy, je to skvelý ideál a skutočne pomáha. Môžem sa zmieriť s tým, že si pozriem reklamu. Reklamy mi lezú na nervy len vtedy, keď dokončím level a musím si ho znova odsedieť. Niekedy to môžete preskočiť, ale spustenie ďalšej hry trvá večnosť. Nemôžem mať všetko. Tiež sa mi páči skutočnosť, že môžete ľahko získať aj diamanty. Myslím, že toto je najlepšia hra na varenie.
Príliš veľa daní pri nákupe vecí hovorí, že 0,99 a zaplatené 2,56
Hra je v poriadku, ale nechápem, prečo nemôžem použiť mince na vylepšovanie predmetov, namiesto toho musím zarábať skúsenosti prekonávaním úrovní, je to trochu otravné 🙄🙄🙄🙄
Hrám len krátko, ale zatiaľ sa mi hra veľmi páči. Nechápte žiadne chyby, herné úrovne sú náročné, ale nie je ich extrémne ťažké prejsť. Prečítajte si pozitívne aj negatívne recenzie o hre, ale nedovolím, aby som si hru vyskúšal sám. Nie je to hra pre malé deti, má v sebe výzvy, ktoré zvládol iba dospelý, bol by môj jediný negatívny komentár k hre. Bolo by pekné mať ľahké – stredné – ťažké, aby mohli hrať všetky vekové kategórie, to by bol môj návrh 🤔.
Táto hra je zábavná, nechápte ma zle! Je to tiež triky, aby ste použili svoje drahokamy počas hry. Predstavte si, že hráte hru, pri ktorej šľahate jedlo, a zrazu sa vás pýta, aby ste klikli na toto tlačidlo, aby ste svoje drahokamy používali dlhšie, a idete tak rýchlo, že si ani neuvedomíte, že ste na tlačidlo klepli. pretože práve pumpuješ jedlo. Urobili tlačidlo v strede obrazovky presne tam, kde ťuknete na jedlo, takže si nemôžete pomôcť a klepnúť na to hlúpe tlačidlo hm, vymazal som ho. 😑
je to také dráždivé, pretože má veľa reklám!!! JE TO TAK OBTRAVNÉ! KAŽDÁ ÚROVEŇ, KTORÚ HRAM, MÁ REKLAMY!!!
Reklamy sa stále objavujú, aj keď som nehral, a musím reštartovať hru, aby som ich vymazal, pretože nemôžem opustiť reklamy. Tak otravné. Hranie hier je však zaujímavé
Jeho sada je trochu drahá na zosilňovače.
pekné, ale klávesy sú tak predĺžené na poslednú úroveň
Akonáhle sa dostanete na úrovne, nemôžete to dokončiť bez toho, aby vás to stálo $$$$. Odinštalujem hru smutne, pretože sa mi to na začiatku páčilo, škoda, že to robíte tak ťažké, že nemáte možnosť dokončiť úroveň bez toho, aby ste zaplatili viac času.
Príliš obmedzujúce. Hra vás núti robiť upgrady v predpísanom poradí. Žiadny priestor na personalizáciu. Bolo by prospešné upgradovať odšťavovač, ale hra vás núti upgradovať hriankovač. Ak chcete začať maľovaním stien reštaurácie, máte smolu – nemôžete nič urobiť, kým nevylepšíte podlahy. Atď... Príliš obmedzený spôsob hrania hry. A ak nevyberiete inováciu, ktorú hra navrhuje, zablokuje sa.
Milujem túto hru tak veľmi, nemôžem sa dočkať, kedy sa vrátim domov a zahrám si túto hru. Teším sa na odohranie celej hry.
Hrám už 1 rok. A som na úrovni 675. Nemôžem otvárať nové reštaurácie. A čakalo sa 1 mesiac. Cítim sa veľmi frustrovaný.
Nenávidím, keď sa videá nenačítajú a ak ich chcem znova prehrať, musím skončiť. Veľmi frustrujúce.. Občas strácam veci navyše..smutné😣
Samotné úrovne sú zábavné. Reštauračná časť hry bola pekným doplnkom. Hra však často zamrzne a úvodná obrazovka je preplnená ikonami, ktoré nie sú užitočné ani potrebné. Okrem toho je hráč neustále bombardovaný reklamami. Je to otravné a ja osobne prestávam hrať po niekoľkých leveloch.
Bol zobrazený v reklame na inú hru, aby sa viac podobala hre Onnect – hľadanie a priraďovanie jedál na uspokojenie zákazníkov vo vašej reštaurácii. Takto vôbec nie! Rovnaký kuchár s dizajnom jedla ako ostatní, ktorých som hral. Nie je to zlá hra, len skreslene, aby ste si ju stiahli.
Obrazovka zamrzne a nedovolí mi zadávať objednávky zákazníkom a to je jediné v tejto hre. Iba na úrovni BBQ fungujú všetky ostatné úrovne dobre.
Chcem tomu dať 5 hviezdičiek, ale keď som to začal hrať, všetko je zábavné a vzrušujúce, kým som nedokončil prvé dve reštaurácie. 3. reštaurácia, keď sa ju chystám stiahnuť, stále hovorí: "Skontrolujte si internetové pripojenie." A zlyhá to znova a znova, aj keď je môj internet stabilný. Prosím, pomôžte mi, vaša hra sa mi naozaj páčila a stále ju chcem hrať.
Príliš veľa hlúpych reklám, vzdávam sa
Hra je jednoduchá, roztomilá a zábavná, ale niekedy mi nefunguje mechanika. Mohol by som stlačiť pauzu, ale hra stále prebieha na pozadí a automatické použitie cukríkov nepomáha, pretože všetky sú premrhané pri hre, ktorá by mala byť pozastavená.
Táto hra na varenie je zďaleka najlepšia, až na to, že sa vám nepáči, ako vám z toho dôjdu drahokamy príliš rýchlo
My Restaurant Cooking Home আর্কেড wab
Zábavná hra, ktorá by ma naozaj bavila, ale príliš veľa reklám, ktoré sa neustále objavujú!!! Rozumiem tomu, že tu a tam je reklama, ale wow, nikdy neprestanú! A je to veľmi ťažké naozaj skoro, úrovne sa stanú takmer nemožné prejsť. A získanie diamantov na ďalší pokrok trvá večnosť. Toto je určite nastavené ako platená hra, aby bolo možné pokračovať. Nie ďakujem. Odinštalované!
My Restaurant Cooking Home আর্কেড wab